nedjelja, 2. kolovoza 2015.

Inspiracija nedjeljom #8

Pozdrav svima!

Prvo da se osvrnem na promjenu imena bloga, I'm just a dreamer odlazi u prošlost, jer nikad nisam bila zadovoljna zbog tog imena bloga. Kada sam odučila imati blog, nisam imala ime za isti, a u to vrijeme se slušao Ozzy Osbourne i po njegovoj pjesmi Dreamer, eto i imena bloga!
Već neko vrijeme me kopkalo staro ime bloga, a s obzirom da više provodim vremena postajući na fejsu, što možete vidjeti ovdje , trebalo je prvo tamo promijeniti ime. Koliko sam uspjela skontati, dopušteno je jednom mijenjati ime , što mi nije pošlo od ruke, tj iz nekog razloga nisam imala dopuštenje mijenjati ime, do danas :D i sreći nema kraja!!

Novi naziv bloga je Sunday morning, volim vikend, više zapravo subotu, nego nedjelju, no ovaj naziv mi se baš čini svježim, zanimljivim, a još ga više vežem uz temu nedjelje na blogu - Inspiracija nedjeljom i pripremu za novi radni tjedan.
Doduše, nedjeljna tema i bilo koja druga, na blogu, kroz ovih mjesec dana je totalno zanemarena, a sve zbog ovih vrućina, jednostavno nisam funkcionirala. Vozim se biciklom na posao i s posla i topila sam se po povratku, klimu do neki dan nismo imali doma, pa je bilo iznad 30 stupnjeva non stop, pa mi se ni laptop nije palio, kao podizač dodatne temperature :D :p

Za tjedan dana idem na godišnji i more, pa ćemo se družiti svaki dan i veselim se tome! :)

A mi idemo na našu temu :)

I ovoga puta ništa bez pastelnih boja, uređenja doma, odjeće i obuće, a ovoga puta i nešto više građevina, najdraža mi je fotkica Budimpešte :)

Sve slikice su sa moje Like stranice na Pinterestu.

Do čitanja!

Nema komentara :

Objavi komentar