utorak, 2. listopada 2012.

nosi mi se bijela boja!


 Bijela print majica i bijele starke definitivno su obilježile moje ljeto, a i jesen je u njima započela! Nema bolje i udobnije kombinacije od rifli , bijele majice i starki i velike torbe, ali ne smijem zaboraviti ni sako!


Bijele starke su mi najdraža obuća ikad, od kada sam ih kupila u 3. mjesecu niti jedne druge starke niti obuća (osim po velikim vrućinama kad su sandalice bile glavne) nisi ih mogle ni htjele zamjeniti, udobne, uz sve se slažu, lagane, iznenađujuće je i to što se nigdje nisu počele odljepljivati, a i prane su i svašta su prošle, ma obožavam ih!
Bijelih print majica imam 5 (niti jedna nije preko sto kuna) , stalno su se izmjenjivale, ovisno o tome želim li šareniju ili jednostavniju :D
Ponovila sam se i sa nekoliko pari rifli, ali nakon mukotrpnih obilazaka trgovina i isprobavanja istih kojima cijena uopće nije u redu - od 180 kn pa na dalje, slučajno sam u Takku naišla na dvoje savršene i to svake za samo 120 kn! Nikad se bolje nisam osjećala u njima kao sada :D
Torbe su se isto tako izmjenjivale, ali najviše je ovih dana smeđa torba bila nošena, što zbog toga što stane hrpa stvari , što zbog toga jer je jednostavna i išla je uz moju kombinaciju!
Sako sam prije dvije godine kupila u Zagrebu u H&M-u, za 200 kn, napokon sam bila našla neki po mom kroju, no slabo sam ga nosila, ali zato ovih mjeseci ne izlazim iz njega!


 nove riflice
 najdraža mi je ova s autićem :)

 torba je iz Stradivarius-a (179 kn), imaju super torbe

 što sve imam u torbi? ove stvarčice su uvijek uz mene, drugo mi ništa ne treba, osim novčanika za kojega sam sad tek primjetila da nedostaje! gdjeee sii? ;))
Tablet-om sam se ponovila prije nekoliko dana, odličan je :D mobitel cedar, vlažne maramice (Niveine su mi definitivno najbolje) , parfem bruno banani najdraži <3 , kemijska i toaletna torbica





Prestigio tablet iz Emmezete , 8" uz prigodnu torbicu, za sada je super, planiram ga natrpati raznim aplikacijama te da je sve na jednom mjestu

A što ima u toaletnoj torbici? Ogledalce, maramice, jedne i jedine Airwaves žvake - plave, caffetin (jedini koji mi uvijek pomogne u mojoj boli ;) ), Melem - nema boljega niti za opekotine niti za usne <3 , krpica za naočale i ruževi za usne (no name & essence 44)



2 komentara :