četvrtak, 20. rujna 2012.

Što dalje, to ...

... gore? bolje? jednako?
Nažalost kod mene gore, jer nemam vam odakle pisati, laptop je na popravak otišao, raditi mi nije dao, stalno se zamrzavao i sebi presudio ;)
Nadam se da će brzo natrag, jer puno je tema o kojima pisati, slika koje treba pokazati i mišljenja koja treba podijeliti!

Ali da ne završimo već, evo nekih zanimljivosti i događaja iz mog grada ovih dana!

Osijek je sudjelovao u Zlatnom cvijetu Europe i dobio broncu, koju je zaslužio i svakako opravdao! :D

Jučer, 19.9. (traju sve do nedjelje), započeli su Dani prvog hrvatskog piva (s tamburašima), mi ćemo sutra na Gazde, a prije planiramo napraviti pohane palačinke i popiti radler!

Ovih dana sam bila u potrazi za jaknom (baloner je bio prvi na popisu, no imaju ga samo dvije-tri trgovine, pa još nisam sigurna hoću li možda opet kožnu jaknu uzeti), gležnjačama na petu (savršene su u New Yorkeru, a ja nikako da se odlučim kupiti ih) i crvenom torbom (gdje god i da naiđem na takvu ili mi ne odgovara veličina torbe ili nema dugu ručku ili je toliko neprirodna boja da ju ne bi imala s čime spariti, a isto tako se ni ne može nazvati crvenom bojom) , pa ukoliko idete u shopping svakako posjetite Stradivarius , Zaru, Bershku, New Look jer imaju stvarno dobrih stvari!
Ipak sam kupila nekoliko stvarčica koje sam tražila (dvoje rifle, jastučići), a nešto divno dobila (starinski sanduk), sve će biti poslikano i dobiti svoj post hehe

Imam i jednu zanimljivu stranicu za vas koju vrijedi pogledati : zondra-art (ideje i kuhinja su mi najdraži)
http://www.facebook.com/zondraart?ref=stream

Toliko od mene u ovom postu!
Budite vrijedni, radite što volite, pokušajte se i odmoriti i budite dobro raspoloženi (unatoč kiselom i kišnom danu)! :))

Ništa mi neće ovaj dan pokvarit uz TBF! :D
http://www.youtube.com/watch?v=xZUtB_pvueA

Nema komentara :

Objavi komentar