četvrtak, 26. studenoga 2015.

adventski vijenac

Pozdrav pozdrav :)
Kod mene ili stalno ili ništa postova :D Nema sredine hehe
Veselim se stvarno nadolazećem prosincu i nekim stvarčicama koje će se izdogađati i blagdanima, pa imam više inspiracije!

Prije 2 dana sam vam donijela neke od ideja za izradu adventskog kalendara, post imate ovdje , a sad vam donosim ideje za izradu adventskog vijenca , s obzirom da je u nedjelju već prva nedjelja adventa - došašća.

srijeda, 25. studenoga 2015.

utorak, 24. studenoga 2015.

Adventski kalendar :)

Pozdrav svima!
Ne znam samo kako je tako brzo proletila ova godina? Ovo mi je definitivno najbrža godina do sada!
Još je mjesec dana ostalo do badnjaka :)
Baš se veselim prosincu, već smišljam dekoracije, kolačiće, poklončiće :)

Kako nam je u nedjelju prva nedjelja adventa, za 6 dana nam je prvi dan prosinca, što znači i Adventski kalendar :D Oduvijek smo brat i ja imali čokoladne kalendare, a zadnjih nekoliko godina pravimo svoj! Običaj je da uzmemo nešto slatkiša i sitnica i na ceduljice ispišemo imena i svaki dan izvlačimo jednoga do kraja kalendara!
Ove godine vama donosim ideje da se zabavite pravljenjem svog kalendara, dok ja razmišljam da bi mogla uzeti čokoladni :D ;)

petak, 13. studenoga 2015.

Avon katalog - prijedlozi , akcije i recenzije - kampanja 16

Pozdrav svima :)
Evo nam već drugog izdanja Avon kataloga kojeg vam donosim ovdje, a sve zato što ja inače kupujem i volim stvarčice iz Avona i želim ih s vama podjeliti.
Sada vam donosim dijelove iz trenutnog i aktualnog kataloga Kampanja 16, od 11.11. do 1.12.2015., a u sljedećim postovima lagano ću vam pokazivati moje stvarčice koje redovito koristim :)

subota, 7. studenoga 2015.

Mjesec u slikama #2 : rujan i listopad

Pozdrav svima :)

Nisam prošli mjesec, tj sada već i pretprošli :o zaboravila staviti Mjesec u slikama, no bilo je zapravo tako malo slika, da nisam ni htjela stavljati, pa sam odlučila spojiti 2 mjeseca :)


nedjelja, 1. studenoga 2015.

Inspiracija nedjeljom #15

Pozdrav svima!

Nabrzak je prošao još jedan mjesec, a ne mogu vjerovati da je već mjesec studeni :o Kako i kada brže bolje prođe skoro cijela godina?!

Idu nam hladniji dani, a ja pod još jednom Inspiracijom imam sva godišnja doba :)  
Želim vam ugodan jedanaesti mjesec!