subota, 31. listopada 2015.

Industrial Design

Pozdrav svima! :)

Ovih dana opet mi je aktualna tema uređenja doma. Sviđa mi se zapravo svašta, ali najviše industrijsko drveni moderno crno - crveno - sivo - bijeli dizajn :D

Cigle, metalne vitrine i šipke, drveni masivni stolovi i klupe, metalne stolice su baš industrijski, a pogotovo lusteri, baš bi bili odlični u crvenoj ili srebrnoj boji :D

Kuhinja i blagavaonica će definitivno biti u ovom štihu, dok za dnevnu još razmišljam :)


Halloween!

Hello hello!
Iako nisam jedna od onih koji prakticiraju i maskiraju se za Halloween sve više je kod nas ova tema aktualna, pa sam se i ja odlučila napraviti kratki post sa par ideja za maskiranje, slastice i rekvizite potrebne za taj dan!
U planu je rezbarenje bundeve i iskorištavanje ostatka za kakav recept!
Tko zna, možda se jednom i ja odlučim sudjelovati ;)


ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Avon katalog - prijedlozi, akcije, recenzije - kampanja 15

Bok svima :)

U zadnje vrijeme, razmišljala sam kako da vam približim jedan moj "hobi", bavljenje Avonom. Nije to doslovno moj hobi, ne zarađujem od toga i sl, nego uzimam proizvode koji se meni sviđaju, želim probati ili već duže koristim, a da ne ovisim o nekom - da mi naručuje, postala sam Avon Lady. 
Više u nastavku! 


subota, 17. listopada 2015.

Welcome to Candle Land #2

Pozdrav svima! :)

O čemu ću ja ako ne o svijećama ;) Ako me tko prati i na stranici na facebooku - ovdje , zna da volim svijeće i malo malo ili ih objavljujem ili ima noviteta!
U ožujku sam vam pisala o mojoj kolekciji, koja se povećala, s obzirom da sam ih kupila još hrpu :D Post je ovdje .

Donosim vam zadnje kupljene svijeće!


nedjelja, 11. listopada 2015.

Inspiracija nedjeljom #14

Pozdrav svima! :)

Nije nam prva nedjelja u mjesecu, ali već je skoro sredina listopada, vani ludo vrijeme, ja nikako da odem po kestenje :D na produženom sam godišnjem do utorka, u ovih 5 dana bilo je puno druženja i u pripremi 5-6 postova, napokon sve poslikano i čeka red ;)

Ali hajmo mi na temu današnjeg posta :)


subota, 10. listopada 2015.

Economic parfemi

Pozdrav svima!

Kako i sam naslov kaže, donosim post sa Economic parfemima. Prije nekoliko dana sam uzela 4 nova, sve skupa ih je sada 11 komada iz Economic kolekcije, dok sve skupa imam 25 :o Opet sam nakupila hrpicu i sada za mene nema novih dok ne potrošim barem polovinu! Nećete vjerovati, ali se držim toga :)